Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Utendørs

Sommer er endelig her og det er på tide å friske opp balkongen og hagen. Vi har masse herlige produkter for deg som elsker å plante, vil gjøre uteplassen koselig eller helst samle vennene dine til en herlig piknik. Når det begynner å bli varmt og sol, er det på tide å gå til en nydelig eng, ta med et fint piknikteppe, legge kaffe i piknikkurven og nyte solen sammen med et par venner eller familie.

Vi har massevis av perfekte produkter til pikniken og utflukten i sommerlige farger og mønstre som gjør det til en problemfri dag. I piknikkurven kan du ta med kaffe på termosen, et brett i hyasint til å servere kaffe på, papirkopper, papirtallerkener og trebestikk for å tenke på miljøet og en kjølebag for å holde drikken kald.

Til balkongen har vi alt du kan tenke deg for å plante planter ved hjelp av potter, henge planter med husker og holde dem i live ved hjelp av selvvanning. Har du terrasse, hage eller større balkong er det livsviktig å ha en hengekøye hvor du kan slappe av på det varme loftet med en bok. For deg har vi alt for å dekorere balkongen eller ta vare på grøntområdet på balkongen!

Velkommen til et liv utendørs med Lagerhaus

Finn ut mer

Alt innenfor balkong

Finn ut mer

Alt innenfor piknik

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!