Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Balkong

Balkonghengeren er rundt hjørnet! Vi hjelper deg med å gjøre uteplassen klar for våren og sommeren! Endelig er det på tide å friske opp uteplassen! Enten du har byens minste balkong, en praktfull veranda på landet eller en hel lysthus å pynte og møblere, finner du produktene hos oss på Lagerhaus for å skape din personlige stil i vinterhagen. Vi har alt fra gryter, lyslykter, vannkanne - til duker, piedestaler, tepper og kurver.

Sommer betyr å henge ute, men alle vet at det på et tidspunkt begynner å regne, hagle og blåse – så med riktig innredning kan vinterhagen eller balkongen brukes til all slags vær hele året! Når vinteren kommer kan du sette ut tykke filtre, fine puter og tenne masse lys for å skape en koselig atmosfære. La inspirasjonen flyte og lag din utestue på balkongen akkurat slik du vil ha den!


Underkategorier

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!