Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Piknik

Pakke piknikkurven og dekke bordet for piknik i parken, på stranden eller i skogen, for det smaker ikke litt ekstra godt når du spiser ute i naturen? Sjarmen med en piknik er enkelheten. En kontrast til andre mer mugne lunsjer og middager. Så sleng sammen en hjemmelaget plukkeplate hvis du har lyst. Det fungerer minst like bra med pizza og hermetisert brus. Hovedsaken er at du får henge med venner og familie.

Vi har det perfekte piknikserviset i tykk og slitesterk plast som du enkelt kan ta med deg. Picnic-serien finnes i tre deler, tallerken, skål og glass.

I tillegg til servise til maten er et piknikteppe å sitte på lurt. Ta med servietter for eventuelt søl, vannflasker for å slukke tørsten, kjølebager med kjølelamper for å holde mat og drikke kaldt eller kanskje en morsom lek?

Samle venner og familie, pakk sekken og dra på piknik!Underkategorier

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!