Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Gave til studenten

Hurra hurra! Det er en utrolig følelse å ta studenten, så derfor bør man matche det med en utrolig gave til studenten. Endelig er man ferdig med studiene, ser frem til arbeidslivet og å tjene penger, eller så velger man et veldig interessant emne å studere videre om. Vi har samlet alle produktene en nyutdannet student kan ha nytte av, for dessverre flytter mange av dem ut, eller skal vi fjerne ordet "dessverre"?

Det klassiske, men mest nyttige man kan gi i gave til en student, er glass, porselensett eller et bestikksett. Vi har massevis av stilrene, vakre og elegante glass, vinglass, champagneglass og drinkglass som du kan matche til studentens personlighet. Velg deretter hvite og stilrene porselensskåler, tallerkener og ramekiner, for det kan man matche alt med. Til slutt, velg solide bestikk i fantastisk kvalitet i rustfritt stål som varer evig.

Men det er det kjedelige og praktiske. Gi bort spill som studenten kan bruke på festene sine, eller morsomme eller motiverende gavebøker som "du klarer alt".

Litt finere interiør trengs også. Det kan bli veldig tomt og kjedelig i en ny leilighet, så sett litt lys i rommene med vår vakre og moderne lampe SPECKLES eller innred fargerikt med et pledd i sofaen eller en sommerlig brett, ÄNGEN. Alt dette til studenten og mer finner du hos Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!