Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 1000;-

Studenten

Hurra hurra! Det er en utrolig følelse å ta studenten så derfor bør du matche det men en utrolig gave til studenten. Endelig er du ferdig med studiene, ser frem til arbeidslivet og tjener penger, eller du velger et veldig interessant emne å lese mer om. Vi har samlet alle produktene som en nyutdannet student kan ha nytte av, for mange av dem flytter dessverre ut, eller bør vi fjerne ordet "dessverre"?


Det klassiske, men mest nyttige du kan gi i gave til en student er iskremserier, porselensserier eller et bestikksett. Vi har massevis av stilige, stilige og elegante glass, vinglass, champagneglass og drikkeglass som du kan matche til elevens personlighet. Velg da hvite og stilige porselensskåler, tallerkener og ramekins, for det kan du matche alt med. Sist men ikke minst, velg solid bestikk i fantastisk kvalitet i rustfritt stål som varer evig.


Men det er det kjedelige og praktiske. Gi bort spill som eleven kan bruke på festene sine eller morsomme eller motiverende gavebøker som " du klarer alt".


Litt finere innredning trengs også. Det kan være veldig tørt og tomt i en ny leilighet, så sett litt lys i rommene med vår stilige og moderne lampe SPEKLER eller pynt fargerikt med et teppe på sofaen eller en sommerlig brett ÄNGEN. Alt dette for studenten og mer finner du hos Lagerhaus!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler