Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Mor

Hos Lagerhaus har vi den perfekte gjennomtenkte gaven til din mor, slik at du kan gi moren din enda mer kjærlighet! Enten det er din mors bursdag eller ikke, hun fortjener alltid en fin gave. Vis henne takknemlighet og omtanke og skjem bort henne litt ekstra. Uansett alder, interesser og stil, har vi den rette gaven til henne!


Et duftende duftlys eller håndsåpe er en gave som alle liker og noe man aldri kan få for mange av, nye vinglass blir alltid satt pris på eller gi henne noe personlig som en gavebok. Et ekstra pluss hvis gaven din kommer med godteri eller blomster, hvem elsker ikke det?


Like viktig som innholdet er innpakningen. Vi har alt du trenger for å pakke inn en virkelig fin gave. Kjør en klassisk innpakning med vakkert gavepapir og matchende gavesnor eller luksus til innpakningen med gaveeske eller gavepose og pynt med et av våre fine gavebånd i sateng. Ikke glem postkortet hvor du kan skrive en søt og omsorgsfull hilsen til din kjære mor.


Hos oss finner du den perfekte gaven til din mor!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!