Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Mor

Hos Lagerhaus har vi den perfekte gjennomtenkte gaven til din mor, slik at du kan gi moren din enda mer kjærlighet! Enten det er din mors bursdag eller ikke, hun fortjener alltid en fin gave. Vis henne takknemlighet og omtanke og skjem bort henne litt ekstra. Uansett alder, interesser og stil, har vi den rette gaven til henne!


Et duftende duftlys eller håndsåpe er en gave som alle liker og noe man aldri kan få for mange av, nye vinglass blir alltid satt pris på eller gi henne noe personlig som en gavebok. Et ekstra pluss hvis gaven din kommer med godteri eller blomster, hvem elsker ikke det?


Like viktig som innholdet er innpakningen. Vi har alt du trenger for å pakke inn en virkelig fin gave. Kjør en klassisk innpakning med vakkert gavepapir og matchende gavesnor eller luksus til innpakningen med gaveeske eller gavepose og pynt med et av våre fine gavebånd i sateng. Ikke glem postkortet hvor du kan skrive en søt og omsorgsfull hilsen til din kjære mor.


Hos oss finner du den perfekte gaven til din mor!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler