Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Tallerkener

Her er de perfekte tallerkenene til hjemmet ditt og din borddekking. Vi har middagstallerkener, tallerkener og pastatallerkener i porselen og steintøy i små og store størrelser og stiler. Hos oss finner du både hverdagstallerkenen til lunsj og den fine tallerkenen til middagsselskapet. Sjekk også ut våre kopper som passer til tallerkenene hvis du har lyst på en hel serie servise. Ved å matche en hel serie porselen av god kvalitet får du en elegant borddekking som passer til alle anledninger.


Bland farger og former for å få en mer leken og morsom borddekking, legg til blomster og lys for å få det lille ekstra. Når det kommer til borddekking er det kun fantasien som setter grenser. Kjøp dine tallerkener og tallerkener online eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Lignende kategorier

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!