Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Tallerkener

Her er de perfekte tallerkenene til hjemmet ditt og din borddekking. Vi har middagstallerkener, tallerkener og pastatallerkener i porselen og steintøy i små og store størrelser og stiler. Hos oss finner du både hverdagstallerkenen til lunsj og den fine tallerkenen til middagsselskapet. Sjekk også ut våre kopper som passer til tallerkenene hvis du har lyst på en hel serie servise. Ved å matche en hel serie porselen av god kvalitet får du en elegant borddekking som passer til alle anledninger.


Bland farger og former for å få en mer leken og morsom borddekking, legg til blomster og lys for å få det lille ekstra. Når det kommer til borddekking er det kun fantasien som setter grenser. Kjøp dine tallerkener og tallerkener online eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Similar categories

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!