Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Baderomsoppbevaring

Med vår praktiske baderomsoppbevaring kan du enkelt organisere dine saker i baderommet. Ligger det handdukar på golvet eller over dörren? Skaffa våre praktiske krokar for handdukar eller en dörrhängare där du kan hänga fem handdukar eller klær medan du duschar. Forhindra et solid baderom hvor du finner toalettpapir, derfor bør du samle dem på en plass med hjelp av en elegant gullfarget toalettpapir i metall. Vi har stilig lagringsplass i ulike størrelser og materialer som funkar som bra til lagring som vaskekorg – vi har stickade korgar, korgar i rotting og canvas.


Til dusjen har vi ulike typer oppbevaring som hengende korgar med sugpropp eller sugproppskrokar for dig som vil ha kolli bland schampoflaskorna eller vill ha handduken nära till hands. Pedalhinkar i små, mellom og store størrelser har også, noe som er nødvendig for mange å ha i baderommet. Du finner din baderomsoppbevaring hos Lagerhaus, både online og i din nærmeste butikk.

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!