Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Blanded badetilbehør

Her finner du dublandadebadrum stillbehörsom fräschar opp ditt bad, gjør det mer praktisk og riktig stilrent. Hvorfor velge en stilig og praktisk rund spegel i marmor som passer som bra som inredningsdetalj som sminkspegel, finnes også rektangulær form i mattsvart og mattgrå farge. Vi har også stilige håndduker, gjorda av 100 % ekologisk bomull, i fantastisk kvalitet som du kan bruke til stranden, tørke etter dusj eller bruke hårhåndduk.


Vi har flere pene toalettborstar som fint matchar våre tolpumpar og tandborstmuggar i serien marmor (marmor), keramikk (keramikk) og blekne. Gillar du att bada? Då er det värt att kika på vår romantiska badkarskudde HJÄRTA och sköna fluffiga tofflor, mys till det och unna dig! Handle dine baderomstilbehør online eller i en av våre lagerhusbutikker.

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!