Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Gavebånd

Dekorer pakken din med gavesnor og innpakningen vil være komplett! Det er uendelige måter å pakke inn en pakke på og også hvordan du knytter gavesnoren. Krøll strengen for en leken effekt, lag en romantisk sløyfe eller riv strengen i stykker. Uansett hva du velger å gjøre, er det ditt personlige preg som er viktig.


Vi har mange forskjellige typer gavesnorer. Klassiske strenger i forskjellige farger som grønn, rød eller svart, finnes også glitrende eller med motiver på som den morsomme gratulasjonssnoren. Vi har også forskjellige tekstilstrenger som satengbånd i to størrelser, smale og brede som skaper en litt mer luksuriøs følelse. Finn gavesnorene til julegaven, bursdagsgaven eller når som helst når du har lyst til å skjemme bort noen spesiell.

 

Vi har massevis av gavebånd i forskjellige farger og mønstre som venter på å pryde pakken din.

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!