Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Gavebånd

Dekorer pakken din med gavesnor og innpakningen vil være komplett! Det er uendelige måter å pakke inn en pakke på og også hvordan du knytter gavesnoren. Krøll strengen for en leken effekt, lag en romantisk sløyfe eller riv strengen i stykker. Uansett hva du velger å gjøre, er det ditt personlige preg som er viktig.


Vi har mange forskjellige typer gavesnorer. Klassiske strenger i forskjellige farger som grønn, rød eller svart, finnes også glitrende eller med motiver på som den morsomme gratulasjonssnoren. Vi har også forskjellige tekstilstrenger som satengbånd i to størrelser, smale og brede som skaper en litt mer luksuriøs følelse. Finn gavesnorene til julegaven, bursdagsgaven eller når som helst når du har lyst til å skjemme bort noen spesiell.

 

Vi har massevis av gavebånd i forskjellige farger og mønstre som venter på å pryde pakken din.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!