Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Gavepapir

Leter du etter den perfekte gavepapiret? Da har du kommet til rett sted! Skal gavepapirets motiv og fargeskala gjenspeile deg selv som person, eller personen som skal motta pakken? Vi har uansett gavepapir som gjør pakkene morsommere og mer personlige. Med fine snorer og deilig silkepapir kan du ta innpakningen til et nytt høyere nivå! For hvem ønsker ikke å få en fin innpakket pakke?

Noen bruker gavepapir til å pynte skolebøker for å gjøre det enda morsommere å bruke, noen bruker papiret til håndverk. Perfekt for å lage invitasjonskort, julekort eller bruke i fotoalbum. Vi i Lagerhaus har et stort utvalg av fine gavepapir i forskjellige farger og stiler. Hos oss finner du papir som passer både små og store samt ulike stiler.

I tillegg til innpakningspapir finner du også ting som silkepapir, cellofan og annet tilbehør som skal til for en vakkert innpakket pakke. I tillegg er all gavepapir hos Lagerhaus miljømerket, slik at kjøpet ditt blir et godt valg for både deg og miljøet.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!