Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Cellofanposer

Innpakning med cellofan er alltid et godt alternativ! Ikke bare ser det bra ut, men det skaper også en følelse av luksus. Det er både enkelt og praktisk og det er alltid kjekt, spesielt med et velvalgt bånd til knyting. Match bandet etter innhold eller hvorfor ikke etter sesong eller ferie?
Hos oss finner du cellofan i ulike størrelser, både på rull og som poser. Cellofan er perfekt til gaveinnpakning, for eksempel hvis du skal pakke inn blomster, gaver eller hvorfor ikke pakke en god flaske vin inn i cellofan?

Skal du gi bort søtsaker, sjokolade eller kaker eller andre ting der du ønsker å vise innholdet, passer en cellofanpose perfekt. Fyll cellofanposen med masse flott innhold og gi den til noen du liker. Alltid greit å ha hjemme hvis du blir invitert spontant og du skal pakke inn en go away-gave. Hos oss i Lagerhaus finner du all cellofan til innpakning du trenger!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!