Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Andre kontorrekvisita

Her finner du stilig og praktisk kontortilbehør og annen skrivebordsoppbevaring som gjør det enklere å ha orden og orden, slik at du enkelt kan fokusere enda bedre. Enten kontoret er din arbeidsplass eller ikke, er det et sted du ønsker struktur. Vi i Lagerhaus har alt du trenger innen kontortilbehør. Trenger du kontoroppbevaring bør du sjekke ut oppbevaringsboksene Aykasa, som er våre trendy og stablebare plastbokser som finnes i mange forskjellige farger og flere størrelser.


Hvis du ikke har et sted å oppbevare pennene dine, har vi både pennelomme i forskjellige motiver og pennestativ som pynter fint på skrivebordet. Metallnett er noe som er både pent og praktisk som du kan bruke som oppbevaring eller som en fin interiørdetalj. Til metallnettet er det avishylle, boks, brett og masse forskjellige klemmer og klips for at du skal kunne lage det du trenger og trenger. Kjøp kontorrekvisita hos Lagerhaus, på nett eller i din nærmeste butikk.

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!