Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Notatblokk og mapper

Sett farge på skrivebordet ditt med morsomme notatblokker og mapper! En notisblokk er perfekt for deg som liker å skrive, og som kanskje også har problemer med å huske ting utenat. Vi har større notatbøker i A4 som gir deg god plass til å ta notater, skrive, skissere og tegne på. Foretrekker du mindre notatbøker, har vi A5 og A6, perfekt som blokker til handlelister eller som huskelapper.


Lagerhaus har også selvklebende klistrelapper i ulike motiver og fasonger. De er enkle å feste/ta av uten merker. Ukentlige kalenderblokker og ukeplanleggere hjelper deg med å planlegge skole, trening, jobber eller møter, noe som gir en mer strukturert hverdag. Vi har også dagbøker for dypere tanker og refleksjoner – ta noen minutter om dagen og skriv ned hva du er takknemlig for eller oppsummer dagen din. Sjekk ut våre notatbøker og mapper som er i butikk og på nett hos Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!