Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Notatblokk og mapper

Sett farge på skrivebordet ditt med morsomme notatblokker og mapper! En notisblokk er perfekt for deg som liker å skrive, og som kanskje også har problemer med å huske ting utenat. Vi har større notatbøker i A4 som gir deg god plass til å ta notater, skrive, skissere og tegne på. Foretrekker du mindre notatbøker, har vi A5 og A6, perfekt som blokker til handlelister eller som huskelapper.


Lagerhaus har også selvklebende klistrelapper i ulike motiver og fasonger. De er enkle å feste/ta av uten merker. Ukentlige kalenderblokker og ukeplanleggere hjelper deg med å planlegge skole, trening, jobber eller møter, noe som gir en mer strukturert hverdag. Vi har også dagbøker for dypere tanker og refleksjoner – ta noen minutter om dagen og skriv ned hva du er takknemlig for eller oppsummer dagen din. Sjekk ut våre notatbøker og mapper som er i butikk og på nett hos Lagerhaus!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!