Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Blyanter og viskelær

Her finner du stilig og praktisk kontortilbehør og annen skrivebordsoppbevaring som gjør det enklere å ha orden og orden, slik at du enkelt kan fokusere enda bedre. Enten kontoret er din arbeidsplass eller ikke, er det et sted du ønsker struktur. Vi i Lagerhaus har alt du trenger innen kontortilbehør. Trenger du kontoroppbevaring bør du sjekke ut oppbevaringsboksene Aykasa, som er våre trendy og stablebare plastbokser som finnes i mange forskjellige farger og flere størrelser.


Hvis du ikke har et sted å oppbevare pennene dine, har vi både pennelomme i forskjellige motiver og pennestativ som pynter fint på skrivebordet. Metallnett er noe som er både pent og praktisk som du kan bruke som oppbevaring eller som en fin interiørdetalj. Til metallnettet er det avishylle, boks, brett og masse forskjellige klemmer og klips for at du skal kunne lage det du trenger og trenger. Kjøp kontorrekvisita hos Lagerhaus, på nett eller i din nærmeste butikk.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!