Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kalendere

Hva ville du gjort uten en kalender, uten struktur og planlegging i livet? Dette er noe en kalender 2022 fra Lagerhaus løser. For med en kalenderblokk vil du være den første til å overraske et familiemedlem eller en venn ved å ønske dem en fin bursdag.


En kalender kan være et supplement til familien som ønsker å strukturere aktiviteter eller for deg som liker å planlegge. Ønsker du i stedet en kontorkalender med ukeplan og månedsplan, finnes det også en kalender for det. Dette betyr at du aldri kommer for sent til møter igjen, imponerer med å være punktlig og lever et stressfritt liv!


En kalender kan også brukes som en dagbok hvor du skriver ned dine dypeste tanker og refleksjoner dag for dag. Hvis du vil gjøre skrivingen litt morsommere, bruk fargerike blyanter eller hvorfor ikke post-it lapper. Kjøp din kalender hos Lagerhaus, på nett eller i en av våre butikker, for med våre kalendere og skrivebordsblokker blir livet enklere.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!