Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Ildfaste former

Å tilberede mat som du så kan kaste i en ildfast form i ovnen er både bra, tidsbesparende og fleksibelt. Vi har ovnsformer i forskjellige størrelser, for å forenkle for deg i matlagingen din enkelt! Enten du er ute etter en stor eller liten ovnsform i glass eller porselen, finner du den hos oss på Lagerhaus. En ovnsform kan brukes til mye både på kjøkkenet når du lager maten og ved kjøkkenbordet når du skal servere den.


Hvorfor ikke tilberede alt i samme store ovnsform og unngå et fjell av retter, selv om du foretrekker en rektangulær eller rund ovnsform i glass eller porselen, bør du velge en som passer deg og dine behov! Velg en passende størrelse for akkurat ditt hjem, som passer i størrelse til maten du lager og i skapene som du skal oppbevare formen i og en stil som er deg. Da kan du bruke din nye ovnsform også i ovnen, som serveringsfat eller som pynt. Stilige ovnsformer finner du hos Lagerhaus, på nett og i butikk.

Lignende kategorier

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!