Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Bakeformer

Hvem elsker ikke hjemmelaget? Enten du vil bake brød, boller, kaker eller bakverk, er en bakeform veldig god å ha! Kjenn aromaen som brer seg på kjøkkenet, og følelsen av å putte en nybakt bolle i munnen, som er bakt med ekstra kjærlighet – uslåelig! Hos Lagerhaus finner du bakeformer i metall og porselen, ulike former og små og store størrelser.


Vi har alt fra den klassiske springformen, perfekt til kaken, svampekakeformen, paiformen og brødformen. Ved hjelp av disse kan vi bake brød og kaker til hverdag og fest! Når det nærmer seg jul, tar vi frem pepperkakeformer i ulike former og størrelser som tar julebaksten til et nytt nivå! Vi har et stort utvalg bakeformer som du finner hos Lagerhaus, både på nett og i din nærmeste butikk.

Lignende kategorier

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!