Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Glasskrukker

Leter du etter bokser har du funnet den rette! Vi har en rekke krukker i flere størrelser. Organiser og skap bedre orden med krukker for å få bedre kjøkken- og matoppbevaring.

 

Her finner du glasskrukker med lokk, smekklokk og skrukork som du kan fylle med akkurat det du ønsker. Vi har små glasskrukker perfekt til krydder, krukker med lokk til syltetøy eller honning og store krukker med trykklokk til for eksempel sukker eller havregryn. Å organisere med krukker er ikke bare praktisk, det er også en passende detalj på kjøkkenet. Samle en haug med fine krukker og legg på kjøkkenbenken eller i hyllen på kjøkkenet.

 

Vi har også matbokser i glass som holder maten fersk hele dagen. Skuffene finnes i flere forskjellige størrelser for alle ulike behov. Tilbered en ekstra porsjon mat og ta den med på jobb enkelt og greit.

Handle glasskrukkene hos oss og organiser pantryet ditt!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!