Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Rammer

Hos oss finner du rett ram, fotoliste og ramlist for bare å grave og din rom. Designet den perfekte veggen av tavlor med alle dine deilige minner av familie og venner med hjelp av vår populære Ram PASSEPARTOUT. Om du har tatt mange bilder fra dine resor av familie og venner så passer det perfekt å gjøre noen av de mest spesielle minnene i rommet.


Våra ramar finnes i små, mellom og store størrelser og farger som svart, vit og i naturlig trä så det finnes noe for alla rom i hemmet. Vi har også bilder og tavelramar i samme farge, velg blande størrelser 70x100, 50x70, 40x50, 10x15 og flere. Kjøp dem hos Lagerhaus og fyll din vegg med äventyr i ramar fra livets spesielle ögonblick.

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!