Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Rammer

Hos oss finner du rett ram, fotoliste og ramlist for bare å grave og din rom. Designet den perfekte veggen av tavlor med alle dine deilige minner av familie og venner med hjelp av vår populære Ram PASSEPARTOUT. Om du har tatt mange bilder fra dine resor av familie og venner så passer det perfekt å gjøre noen av de mest spesielle minnene i rommet.


Våra ramar finnes i små, mellom og store størrelser og farger som svart, vit og i naturlig trä så det finnes noe for alla rom i hemmet. Vi har også bilder og tavelramar i samme farge, velg blande størrelser 70x100, 50x70, 40x50, 10x15 og flere. Kjøp dem hos Lagerhaus og fyll din vegg med äventyr i ramar fra livets spesielle ögonblick.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!