Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Andre dekorasjon

Under kategorin övrig dekorasjon finner du dekorasjon for alle rom. Vi har dekorasjon til både hemmet og festen. Det er inredningsdetaljer som gjør det lille ekstra, det er dem som er prikket over i:et og med små midler kan du gjøre store endringer. La deg inspirere av en rekke forskjellige dekorasjoner og blandinger og matche så det passer i bare ditt hjem.

 

Har du en tom vegg som du vil gjøre roligare, sett opp en hylla. Pynta den med konstgjorda växter i en elegant kruka eller en vakker ljusstake. Dekorera sminkbordet med en trendig bordsspegel eller smyckesfat, både praktisk og elegant. Her finner du også fluffig tofflor, paraplyn og forskjellige typer fett.

 

Vi har dekorasjoner for stue, soverom eller baderom så er du like innredningsintressert som vi spana i våre rolige og sjarmerende sortiment. Skäm bort ditt hem og kjøp övrig dekorasjon hos oss!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!