Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Box Lager

Våre stablebare plastbokser finnes i mange morsomme forskjellige farger og i både store og små størrelser. De er perfekte for hjemmekontoret og arbeidsplassen for å skape orden og dermed kunne fokusere bedre. I de store boksene er det god plass til oppbevaring av klær, aviser, tallerkener, sko og leker. I de mindre eskene kan du oppbevare alt fra krydder, bøker, penner, snorer, papir til sminke og baderomsartikler.

De praktiske håndtakene til boksene gjør dem enkle å løfte og flytte, og de kan også enkelt brettes sammen og oppbevares når de ikke er i bruk, hvor bra? Match forskjellige farger for å skape et personlig rom. Oppbevaringsboksene er 100 % resirkulerbare. Når du først har anskaffet boksene, vet du ikke hvordan du klarte deg uten dem, kjøp dem på Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!