Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Oppbevaringsbokser

Det går ikke an å ha for mange oppbevaringsbokser, det er alltid ting å oppbevare og det er en så deilig følelse å kvitte seg med leker, rengjøringsartikler og småting. Oppbevaringsbokser trenger ikke bare være en praktisk løsning, men kan også være en stilig interiørdetalj.

Hos oss finner du en rekke oppbevaringsløsninger. Store og små skuffer med eller uten lokk og oppbevaringsbokser i ulike materialer. Velg mellom stilige treskuffer, praktiske oppbevaringsskuffer med lokk, trendy kontorbokser eller hvorfor ikke en boks i metall som passer til vårt metallgitter GALLER? Vi har også oppbevaringsbokser i resirkulert materiale som du finner på nett og i din Lagerhaus-butikk.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!