Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Hyller

Leter du etter en hylle som er både praktisk og stilig? Her finner du hyller som passer til ulike rom og stiler. En hylle kan fungere både til oppbevaring og som et sted å plassere dekorasjon eller innredning. Hyller passer i alle rom i hjemmet og her på Lagerhaus har vi hyller til stue, soverom, bad, barnerom og hyller for smart oppbevaring.


Våre dekorative og stilige vegghyller i tre kan du enkelt henge på veggen og passer til mindre dekorasjoner av alle slag. Vår gitterhylle passer i alle rom og blir både praktisk oppbevaring og en stilig dekorasjon i rommet.


Ved hjelp av en hylle kan du enkelt skape orden og orden i hjemmet ditt, samtidig som det blir en stilig dekorasjon og skaper en deilig følelse i rommet. Du finner hyller av ulike modeller, farger og materialer her hos Lagerhaus, både på nett og i butikk.


Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!