Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Vesker

Vesker er bra til det meste, og trengs til nesten all bruk. Her finner du fine og morsomme nisteposer og nisteposer som gjør matboksen litt morsommere å ha med seg. I tillegg har vi funksjonelle og stilige oppbevaringsposer som er perfekte å ha tilgjengelig på kjøkkenet, ta med deg på handletur eller når du skal på utflukt i skogen eller til stranden.

Her har vi det opplagte valget da forbruket av engangsposer må reduseres, derfor er mange av posene våre laget av 80 % resirkulert polypropylen. Ønsker du i stedet en tekstilveske, er våre vatterte vesker laget av 100% økologisk dyrket bomull! Bytt ut engangsposen og finn din favorittpose som du kan bruke om og om igjen!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!