Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Engangs- og snacksbeger

Leter du etter engangs- og popcornkopper? Da har du kommet til rett sted! Skal du arrangere barneselskap, studentfest eller piknik, har vi perfekte kopper til is og popcorn til deg. Vi har morsomme kopper i forskjellige farger og fasonger med forskjellige fine motiver på. Velg din favoritt og fyll koppen med godsaker og nyt.

Få kinofølelsen hjemme og kjøp en popcornbeger å fylle med god, smørstekt popcorn. Vi har også snackskopper, pommes friteskopper og iskopper som passer perfekt til barneselskapet. Barna vil elske deg. Match koppen med passende servietter, engangskrus og tallerkener for å få et festlig tema på festen.

Finn dine engangs- og popcornbeger hos oss på Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!