Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Servietter

Servietter kan virkelig piffe opp en borddekking og være en fin dekorasjon til festen fordi du kan brette dem på så mange forskjellige måter. Plasser servietten ved siden av tallerkenen sammen med bestikket, lag en morsom figur på tallerkenen eller hev borddekningen og legg servietten i glasset. Uansett anledning bidrar servietter til en luksuriøs og elegant borddekking. Legg til en nydelig fargeklatt på middagsbordet som du enkelt kan tilpasse etter stil, årstid eller tema. Røde servietter til jul, gule til påske og fargerike mønstre til alle sommerens anledninger. Vi har selvfølgelig også servietter som passer til barneselskapet, nyttårsfesten eller bryllupet.

Mange av våre servietter inngår i serier hvor det finnes andre matchende produkter som krus, vannflasker, engangsartikler eller brett. Match produktene med hverandre eller miks dem med hverandre og lag din egen stil. Det er ingen rett eller galt her.

Hos Lagerhaus finner du et utvalg av servietter til alle anledninger! Kjøp på nett eller i en av våre butikker.

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler