Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Engangstallerkener

Engangstallerkener passer til mange ulike anledninger og er utrolig praktiske. Papirtallerkener i herlige farger og mønstre til barneselskapet, praktisk til store arrangementer som student eller bryllup og et must på piknik. Et arrangement blir mye enklere med de riktige hjelpemidlene og det er nettopp det engangstallerkener er. Match dine engangstallerkener med passende servietter, krus og glass for å gjøre øyeblikket enda morsommere. Hopp over oppvasken og kast dem!

Vi har plater i papir og i palmeblader i flere forskjellige former og størrelser. Velg mellom tallerkener, tallerkener eller fat til servering. Vi har populære farger som rosa, blått og gull og mange flere. Papptallerkener og krus er noe som alltid er greit å ha hjemme hvis du skal på spontantur.

Enten du velger å kjøpe papirtallerkener i butikk eller handler på nett, finner du alltid et bredt utvalg av engangstallerkener av høy kvalitet.

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!