Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Engangsbestikk

Tenk hvor mye vårt fantastiske engangsbestikk i tre kan gjøre livet enklere. Dette er sannsynligvis det beste bestikket i ekte tre du noen gang har sett fordi kvaliteten er på topp. Og ja, du hørte riktig, EKTE TRE! Du kan bruke disse bestikkene til alle mulige anledninger. Bryllup? Bestikk av tre. Studentfest? Bestikk av tre. Barnefest? Ja, du skjønner poenget.

Det kan ikke bli mykere enn å ta med trebestikk til grillen eller pikniken. Når du er ferdig, er det bare å plante dem i bakken, hell litt vann på jorda, og de vil til slutt vokse til ekte trær! Kanskje egentlig ikke, men de er lette å kaste i søpla uansett.

De er utrolig praktiske for hvem som kan ta oppvasken etter en fest? Bruk engangsbestikk til den perfekte festen med god finish på sofaen eller rett på sengen, uten å vaske opp!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler