Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Engangsbestikk

Tenk hvor mye vårt fantastiske engangsbestikk i tre kan gjøre livet enklere. Dette er sannsynligvis det beste bestikket i ekte tre du noen gang har sett fordi kvaliteten er på topp. Og ja, du hørte riktig, EKTE TRE! Du kan bruke disse bestikkene til alle mulige anledninger. Bryllup? Bestikk av tre. Studentfest? Bestikk av tre. Barnefest? Ja, du skjønner poenget.

Det kan ikke bli mykere enn å ta med trebestikk til grillen eller pikniken. Når du er ferdig, er det bare å plante dem i bakken, hell litt vann på jorda, og de vil til slutt vokse til ekte trær! Kanskje egentlig ikke, men de er lette å kaste i søpla uansett.

De er utrolig praktiske for hvem som kan ta oppvasken etter en fest? Bruk engangsbestikk til den perfekte festen med god finish på sofaen eller rett på sengen, uten å vaske opp!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!