Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Sugerør

I denne kategorien finner du Lagerhaus alle sugerør. Vi har sugerør i forskjellige materialer, farger og modeller. Velg mellom sugerør av glass, metall, papir og tre. Sugerør er ikke bare praktiske, men de skaper også en mer festlig atmosfære, for en drink blir sikkert bedre når du drikker fra et sugerør? Server fredagsdrinken på førfesten med et gyllent metallsugerør, pynt saften på barneselskapet med et stripet papirsugerrør eller drikk varm sjokolade om morgenen med vår morsomme skje med innebygd sugerør.

Sugerør kan også være et morsomt supplement til dekor. Pynt barskapet eller plasser et glass fullt av sugerør på drikkevognen og bli hjemmebartender og du vil garantert imponere vennene dine. Det praktiske med sugerørene våre i metall og glass er at de bare er å vaske dem etter bruk og gjenbruke dem igjen, jevnt og samtidig bra for miljøet.

Finn dine favorittsugerrør hos oss på Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!