Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Sugerør

I denne kategorien finner du Lagerhaus alle sugerør. Vi har sugerør i forskjellige materialer, farger og modeller. Velg mellom sugerør av glass, metall, papir og tre. Sugerør er ikke bare praktiske, men de skaper også en mer festlig atmosfære, for en drink blir sikkert bedre når du drikker fra et sugerør? Server fredagsdrinken på førfesten med et gyllent metallsugerør, pynt saften på barneselskapet med et stripet papirsugerrør eller drikk varm sjokolade om morgenen med vår morsomme skje med innebygd sugerør.

Sugerør kan også være et morsomt supplement til dekor. Pynt barskapet eller plasser et glass fullt av sugerør på drikkevognen og bli hjemmebartender og du vil garantert imponere vennene dine. Det praktiske med sugerørene våre i metall og glass er at de bare er å vaske dem etter bruk og gjenbruke dem igjen, jevnt og samtidig bra for miljøet.

Finn dine favorittsugerrør hos oss på Lagerhaus!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!