Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Konfetti

Du kan ikke få nok av konfetti. På hver fest du kan tenke deg bør det være konfetti. Hvorfor? For når du ser konfetti, vet du at det er fest! Vi har firkantet konfetti i svenske farger som passer perfekt til studentfesten, midtsommeren og nasjonaldagen. Vår konfettipose LOVE har konfetti i form av hjerter; her kan du overraske partneren din når han kommer hjem, med konfetti som leder til et romantisk dekorert middagsbord. Sist men ikke minst har vi vår konfettipose PARTY som har rund konfetti i masse forskjellige farger som passer til alle mulige fester som barneselskapet eller innflyttingsfesten.

Med konfetti skaper du en følelse av glede og at det er en spesiell dag. Konfettiposen du velger skal gjenspeile følelsen av festen eller anledningen, enten det er kjærlighet, glede eller spenning.
Skap glade øyeblikk med konfettiposer fra Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!