Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Konfetti

Du kan ikke få nok av konfetti. På hver fest du kan tenke deg bør det være konfetti. Hvorfor? For når du ser konfetti, vet du at det er fest! Vi har firkantet konfetti i svenske farger som passer perfekt til studentfesten, midtsommeren og nasjonaldagen. Vår konfettipose LOVE har konfetti i form av hjerter; her kan du overraske partneren din når han kommer hjem, med konfetti som leder til et romantisk dekorert middagsbord. Sist men ikke minst har vi vår konfettipose PARTY som har rund konfetti i masse forskjellige farger som passer til alle mulige fester som barneselskapet eller innflyttingsfesten.

Med konfetti skaper du en følelse av glede og at det er en spesiell dag. Konfettiposen du velger skal gjenspeile følelsen av festen eller anledningen, enten det er kjærlighet, glede eller spenning.
Skap glade øyeblikk med konfettiposer fra Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!