Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Ballonger

Ingen fest uten ballonger! Vi i Lagerhaus har et bredt utvalg av ballonger til alle typer fester. Uansett valg av tema, har vi alltid ballonger som passer til din fest. Blås opp og pynt bursdagsfesten, nyttårsfesten eller dåpen. Sjekk ut våre ballonger Sverige som er perfekte for en studentfeiring eller våre hjerteballonger i rosa og rødt for en romantisk valentinsdag.

Planlegger du bursdagsselskap er tallballongen i folie et must, det finnes også matchende HURRA og GRATULERER folieballonger. Skal du imponere gjestene dine må du se våre konfettiballonger som finnes i flere forskjellige farger. Vi har selvfølgelig også klassiske ballonger i alle dine favorittfarger som rosa, hvit eller gull.

Pynt festen med ballonger sammen med girlandere, vimpler og konfetti for den ultimate festfølelsen. Kjøp dine ballonger hos oss og la festen begynne!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!