Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Godteposer

Hva er et barneselskap uten små poser med godteri? Her finner du fine og morsomme godteposer i forskjellige farger, mønstre og størrelser. Vi har godteposer i papir i en rekke farger som brun, rosa stripet og flerfarget med ballonger på.

Overrask barna og lag dine egne små godteposer til fiskedammen på bursdagsfesten. Et veldig enkelt spill som alle barn elsker. Ønsker du å fylle posene med noe annet enn søtsaker er dette selvsagt også mulig. Bake hjemmebakte kaker og ha i posen og gi som en søt liten gave som garantert blir satt pris på. Posene passer også godt som små konvolutter til et personlig lite brev. Vi har også cellofanposer hvor du kan se gjennom til det gode innholdet. Knyt cellofanposen sammen med en av våre fine gavesnorer som prikken over i-en. Finn dine godteposer hos oss!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!