Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Andre festdekoasjoner

Her har vi massevis av festtilbehør som du trenger for en skikkelig vellykket fest. Hva er en bursdagsfest uten kakelys? Lysene finnes i flere ulike motiver, med eller uten glitter og vi har også nummerlys i gull eller sølv som fint vil pynte kaken. Ikke glem å ønske deg noe når du bare blåser dem ut! Pynt glassene med drikkepinner og pynt bordet med serpentiner. Del ut festfløyter og festhatter til dine gjester, vi lover at det vil bli satt stor pris på og bidra til mange latter.

Velg blant alt vårt festtilbehør og velg dine favoritter. Sett ditt personlige preg på dekorasjonen og pynt etter din stil og det blir garantert en vellykket fest. Enten det er bursdagsfeiring, nyttårsfest eller studentmottak, har vi det rette tilbehøret for deg. Ingen fest uten pynt!

Kjøp ditt festtilbehør hos oss!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!