Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Vimpler

Gjør festen enda morsommere og pynt med girlandere for garantert feststemning. Vi har girlandere for alle anledninger av året slik at du kan pynte barneselskapet, bryllupet eller studenten. Vi har girlandere og vimpler som er både glitrende, fargerike og med bokstaver slik at du kan gjøre dem personlige. Sjekk ut våre Sverige-vimpler som er perfekte for studenten eller Sverigekampen, pynt og kom i humør med en gang.

La vimpelen henge langs veggen i en ramme for en fin effekt eller fest vimpelen så den kan henge fritt og flagre i vinden. En vimpel egner seg like godt til å dekorere innendørs som utendørs. Fest med tape eller eventuelt med kroker på hver side. Når festen er over, tar du ned kransen og lagrer den til neste gang og bruker den på nytt.

Pynt med vimpler, girlander, ballonger og konfetti og ha en fest du sent vil glemme! Kjøp girlander på nett eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!