Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Bestikk

Hos oss finner du fint bestikk som passer til både hverdag og fest. Kjøp et luksuriøst bestikksett i rustfritt stål som består av 16 deler kniver, gafler, skjeer og teskjeer. Du finner også spisepinner, salatbestikk og skjeer med sugerør, som gjør deg klar til alle livets lunsjer, middager og fiken. Bestikk er en viktig detalj i din borddekking, så det er viktig at du velger favoritter som passer til din personlige stil.


Kjøp komplette bestikksett for å skape en fin helhet. Vi har rustfritt stålbestikk som finnes i forskjellige farger som sølv og gull, match det fint med salatbestikk i tre. Fine bestikk i rustfritt stål er noe du har lenge, så det er viktig å velge med omhu og tidløst. Når du har valgt ditt bestikksett kan du enkelt supplere med flere, enten i samme serie eller matche med noe helt annet. Her er det kun fantasien som setter grenser!

 

Trenger du å oppdatere bestikkboksen din, har du kommet til rett sted!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!