Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Karaffel & mugger

Her finner du våre fine karafler og kanner i glass og plast. De er perfekte å ha som vannkaraffel til lunsj, vinkaraffel til middag eller til å blande juice i til kaffen. Karafler og kanner er ikke bare praktiske men også en fin interiørdetalj som er like fin å ha tom, det blir fint å sette det på kjøkkenbenken eller hvorfor ikke på drikkevognen. Men hvorfor ikke bruke en fin kanne eller karaffel som vase til en blomsterbukett!?


Hos oss kan du velge mellom mange forskjellige modeller, former og til og med mønstre. Er du den som liker det klassiske stilige eller liker du flere kanner med hint av farge? Vi har noe som passer alle. Lagerhaus tilbyr karafler og kanner til alle anledninger!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!