Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Eggeglass

En fin eggekopp er frokostkremen på mosen. Det skal være brød i en kurv, smøret skal foran med en brødkniv i smøret, både harde og kokte egg er i en bolle, forskjellige typer skinke er lagt på en tallerken, den store osten er i midten av alt står kaffen stille og faller i kannen og eggekoppen blir deretter dekorert av et varmt egg. Egget i den fine eggekoppen er den siste detaljen som runder frokostborddekningen og skaper en familiefølelse. Tallerkener, skjeer, glass og til slutt eggeglass.


Vi har fine og stilige eggeglass i god kvalitet som passer til alle frokostbord. Velg vår brune eggekopp CAMPER som matcher det brune egget, og vår hvite eggekopp CAMPER som matcher det hvite egget. Vi har også sesongens eggekopper som påskeeggekopper og juleeggekopper.

Pynt frokostbordet med stilige eggeglass fra Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!