Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Eggeglass

En fin eggekopp er frokostkremen på mosen. Det skal være brød i en kurv, smøret skal foran med en brødkniv i smøret, både harde og kokte egg er i en bolle, forskjellige typer skinke er lagt på en tallerken, den store osten er i midten av alt står kaffen stille og faller i kannen og eggekoppen blir deretter dekorert av et varmt egg. Egget i den fine eggekoppen er den siste detaljen som runder frokostborddekningen og skaper en familiefølelse. Tallerkener, skjeer, glass og til slutt eggeglass.


Vi har fine og stilige eggeglass i god kvalitet som passer til alle frokostbord. Velg vår brune eggekopp CAMPER som matcher det brune egget, og vår hvite eggekopp CAMPER som matcher det hvite egget. Vi har også sesongens eggekopper som påskeeggekopper og juleeggekopper.

Pynt frokostbordet med stilige eggeglass fra Lagerhaus!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!