Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Andre serveringsartikler

Her har vi samlet en rekke produkter som egner seg godt til servering. Vi har vannflasker som er perfekte å ha med seg på jobb eller ut på piknik, brødkurver til frokost og sugerør i glass eller metall som er enkle å gjenbruke, både praktiske og bra for miljøet. Vi har alt du trenger til festen som kakefat, dessertkopper, kanner og bål.

 

Under denne kategorien finner du mange gode gaver til de som allerede har alt. Mange av produktene våre er like praktiske som de er stilige. Pynt kjøkkenet med en fin fruktkurv med nydelige fargerike frukter i eller plasser en pen karaffel på drikkevognen, her kan alle finne noe de liker. Kjøp noe fint til deg selv eller skjem bort noen du liker.

 

Vi har også mange gode produkter her for en vellykket piknik. Kjølebager, termoser og krus som passer perfekt for en dag i naturen. Samle venner og familie, pakk god mat og nyt hverandres selskap på en herlig piknik.

 

Finn alt du trenger for en vellykket servering her!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!