Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Spisebrikker

Nettbrett, glassunderlag og grytekluter er ikke bare stilige, de beskytter også bordet mot flekker og merker. Velg blant en rekke fine bordunderlag og fullfør borddekkingen din, for hos oss finner du ensfargede, men fargerike bordunderlag, understell med vakkert mønster eller flettede bordunderlag. Underlegg av tre er et fint og praktisk supplement til bordtablettene og det finnes også slik at du kan matche det i samme serie, som blir så fint.


Hvis du liker å lage en enkel borddekking eller mikse mellom ulike farger, har vi det rette for deg. Dekk bordet og tilpass deg årstidene, hvorfor ikke røde nettbrett til jul, gule til påske eller nydelig lyserosa til sommeren? Hos oss finner du bordtabletter og understell til alle anledninger rett og slett, finn dine favoritter hos Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!