Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Brett

Å ha brett hjemme er noe som gjør det lettere når du skal dekke til middag eller kaffe. Den er også en fin interiørdetalj å ha på kjøkkenbenken eller på drikkevognen og kan også brukes som serveringsfat. Server charcuterie eller småplukk på vårt serveringsfat i tre til venner og familie, så det er ikke rart at de spør hvor du har kjøpt det. Legg godsakene på brettet og ta med alt du trenger ut på terrassen en varm sommerdag. De skaper ikke bare enkelhet i hverdagen, men krydrer også serveringen. Vi har fliser i ulike mønstre og materialer som tre, rotting og marmor.


Vi har også mange sesongfliser som matcher sesongen. Velg mellom runde, avlange eller firkantede brett. Du kan også kjøpe et brettstativ slik at det er lettere å spise frokost på senga, hvor deilig? Finn dine brett og tallerkener på nett eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!