Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Brett

Å ha brett hjemme er noe som gjør det lettere når du skal dekke til middag eller kaffe. Den er også en fin interiørdetalj å ha på kjøkkenbenken eller på drikkevognen og kan også brukes som serveringsfat. Server charcuterie eller småplukk på vårt serveringsfat i tre til venner og familie, så det er ikke rart at de spør hvor du har kjøpt det. Legg godsakene på brettet og ta med alt du trenger ut på terrassen en varm sommerdag. De skaper ikke bare enkelhet i hverdagen, men krydrer også serveringen. Vi har fliser i ulike mønstre og materialer som tre, rotting og marmor.


Vi har også mange sesongfliser som matcher sesongen. Velg mellom runde, avlange eller firkantede brett. Du kan også kjøpe et brettstativ slik at det er lettere å spise frokost på senga, hvor deilig? Finn dine brett og tallerkener på nett eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!