Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

  • Hjem
  • Hva skjer i butikken

Hvem trekker jokern?!

Vi introduserer ett nytt og

lekent konsept for
sommrenes butikkåpninger!

Den første lanseringen av konseptet skjer ved åpningen av Lagerhaus' nye butikk på Åsane Storsenter i Bergen den 31. mai kl. 12.

"Hvem trekker Jokeren?"

Er et overraskelsesspill designet for å skape spenning, engasjement og Happy Moments blant besøkende under butikkåpninger. Ved åpningen på Åsane Storsenter vil de første 53 køene besøkende få delta i en eksklusiv lek der en Joker fra Lagerhaus deler ut kort fra en kortstokk. Hvert kort inneholder attraktive tilbud eller gaver, der Joker-kortet inneholder den største overraskelsen, som kan brukes på åpningsdagen. Tilbudene og gavene gir kundene muligheten til å oppdage vårt sortiment av trendy produkter og egendesignede interiørdetaljer!

I tillegg til dette

vil helgen bestå av:

🎈 Du som er eller blir medlem får hele 30 % rabatt på alt gjennom hele åpningshelgen!

🥳 Bli medlem under åpningshelgen og vær med i konkurransen om å vinne 1000 NOK!

💙 Vi vil ha et begrenset antall goodiebags fylt med mange flotte produkter!
*Vilkår: Tilbudet gjelder for deg som er eller blir medlem. Begrenset antall goodiebags til de som handler for over 250 NOK.

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!