Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Små møbler

Vil du lage en myshörna? Med småmøbler kan du lage en egen liten oas, en stund for å stanna opp og ett sätt å få deg med en deilig følelse, vår hängstol er perfekt for å skape denne følelsen. Möblera med vekst gjennom å bruke våre piedestaler for blommor for å få en dynamisk følelse. Inred ditt hem med en pall eller bänk, møbler som ikke bare fyller en funksjon i hallen uten som også er en fin inredningsdetalj. Skap en rymligre og lys følelse i ditt hjem med luksuriøse speglar og forskjellige stilige tidligere, disse passer til et perfekt eksempel til dotters soverom.

Letar du etter ett avlastningsbord eller sidobord har vi det retta for dig, her finner du trendiga og stilrena sidobord som passer som bra at styla som de er eller matcha sammen med andre bord for å lage en elegant touch. Spana også i våre sittpuffar som er perfekt ved soffan foran TV:n, samt våre hyllor i naturlig tre der du kan sette små växter eller bilder. Finn småmøbel hos Lagerhaus som kan forandres og bli brukt til en myshörna!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!