Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Lamper & skjermer

Her finner du koselige og lekne lamper og skjermer som gjør hjemmet ditt mer personlig. En lampe er både funksjonell og en stilig interiørdetalj. Velg mellom stilige bordlamper, vegglamper og hengende lamper som passer godt i vinduet eller som taklampe. Vi har også trendy lampeskjermer for deg som allerede har en lampefot som venter på den perfekte skjerm. Få et lysere hjem med våre lamper og skjermer.

Med riktig valg av lampe eller skjerm kan et helt rom forandre og løfte et helt hjem. Det er også et produkt man har lenge, så det er ekstra viktig å velge riktig. Vi har både trendy og klassiske lamper som passer til alle stiler og rom. En bordlampe i vinduskarmen, en vegglampe på soverommet eller en hengende lampeskjerm i rotting i stua. Ikke gå glipp av våre neonlamper som finnes i flere forskjellige sitater eller motiver.

Skap harmoni i hjemmet ditt og velg riktig belysning. Vi har de riktige lampene & skjermene til deg, se på tilbudet på nett eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler