Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Aykasabokser

Våre stablebare plastbokser, Aykasabokser, finnes i mange morsomme forskjellige farger og i både store og små størrelser. De er perfekte for hjemmekontoret og arbeidsplassen for å skape orden og dermed kunne fokusere bedre. I de store Aykasaboksene er det god plass til oppbevaring av klær, aviser, tallerkener, sko og leker. I de mindre eskene kan du oppbevare alt fra krydder, bøker, blyanter, snorer, papir til sminke og baderomsartikler.

De praktiske håndtakene til boksene gjør dem enkle å løfte og flytte, og de kan også enkelt brettes sammen og oppbevares når de ikke er i bruk, hvor bra? Match forskjellige farger for å skape et personlig rom. Oppbevaringsboksene er 100 % resirkulerbare. Når du først har skaffet deg Aykasabokser vil du ikke kunne forstå hvordan du har klart deg uten dem, kjøp dem på Lagerhaus!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler