Frakt og levering

Norge

Varene leveres vanligvis innen 4–7 arbeidsdager. Leveringstiden kan bli noe lengre underpopulære kampanjeperioder. Frakten koster 119,- og vår hovedtransportør er Bring i Norge. Vi har ikke noe minste ordrebeløp.

Når ordren sendes får du som kunde en kvittering via e-post. Her står ditt kolli-nummer som du kan følge på Brings hemsida. Avhengig av hva du velger som kontaktinfo i kassen online får du enten en SMS eller e-post når pakken er klar til avhenting på ditt nærmeste utleveringssted.

Pakken din blir liggende på Brings utleveringssted i 14 dager før den blir sendt tilbake til oss. For uavhentede pakker krever vi et gebyr på 175 NOK for å dekke frakt- og håndteringskostnader.

Lagerhaus restnoterer ingen produkter, og varen kommer derfor ikke i etterkant. Når ordren din forlater lageret vårt, blir du bare belastet med beløpet for de produktene som faktisk blir sendt.

Til andre land

Vi sender bestillinger til Sverige, Danmark, Finland og Norge. Gå inn på nettstedet for ditt land for å sende en bestilling utenfor Norge.

Sverige: lagerhaus.se
Danmark: lagerhaus.dk
Finland: lagerhaus.fi