Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Stekespader og sleiver

Her har vi samlet kjøkkenredskaper som du kanskje ikke trodde du trengte, men som du nok kommer til å få mye bruk for på kjøkkenet. Du finner blant annet isbrett, målesett, champagnekorker og visper, alt for et komplett kjøkken. Vi har massevis av kjøkkenredskaper i tre som er like nyttige som de er fine og passer fint som innredning på kjøkkenbenken.


Mange av verktøyene våre matcher og er fine å ha sammen. Finn redskapene dine etter behov og skap en morsommere og enklere opplevelse på kjøkkenet. Det kan også være en god gave å gi til nye studenter eller til matinteresserte. Vi har praktisk kjøkkenutstyr til alle anledninger som frokost, middag og dessert. Hos oss i Lagerhaus finner du alt av kjøkkenutstyret du trenger!

Similar categories

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!