Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Stekespader og sleiver

Her har vi samlet kjøkkenredskaper som du kanskje ikke trodde du trengte, men som du nok kommer til å få mye bruk for på kjøkkenet. Du finner blant annet isbrett, målesett, champagnekorker og visper, alt for et komplett kjøkken. Vi har massevis av kjøkkenredskaper i tre som er like nyttige som de er fine og passer fint som innredning på kjøkkenbenken.


Mange av verktøyene våre matcher og er fine å ha sammen. Finn redskapene dine etter behov og skap en morsommere og enklere opplevelse på kjøkkenet. Det kan også være en god gave å gi til nye studenter eller til matinteresserte. Vi har praktisk kjøkkenutstyr til alle anledninger som frokost, middag og dessert. Hos oss i Lagerhaus finner du alt av kjøkkenutstyret du trenger!

Similar categories

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!