Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Skjærefjøler

Et skjærebrett er et kjøkkenredskap som finnes på de fleste kjøkken. I tillegg til at skjærebrettet beskytter kjøkkenbenken mot riper, er den også perfekt å bruke ved servering av brød, ost og pålegg. Vi har fine skjærebrett i både bioplast som er laget av sukkerrør og tre som passer til alle hjem og kjøkken. Et skjærebrett i plast er lett å håndtere, maskinvaskbart og enkelt å tørke av. Et skjærebrett i tre er derimot snillere mot kniven, men kan ta litt lengre tid å rengjøre.


Mange velger å ha flere skjærebrett hjemme for de ulike formålene og nettopp fordi de ulike materialene har sine fordeler og ulemper. Et skjærebrett er ikke bare praktisk men kan også være en fin interiørdetalj på kjøkkenbenken. Et skjærebrett av høy kvalitet er også en verdsatt gave, både til deg selv eller noen du liker. Finn ditt skjærebrett hos oss på Lagerhaus!

Similar categories

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!