Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 1000;-

Inspirasjon og dekorasjon til bryllup

Lag det perfekte bryllupet med dekorasjoner fra oss! Vi hjelper deg med å lage ditt drømmebryllup med inspirasjon og dekorasjon til din store dag. Fin borddekking sammen med riktig pynt gir en herlig stemning til middagen. Med en tydelig rød tråd gjennom hele bryllupet vil gjestene få en totalopplevelse de sent vil glemme! Lag et tema og dekorer med din personlige stil. Vi har alt fra pynt, borddekking, pynt til innpakning. Gi festen liv med vimpler, girlandere eller streamers, pynt middagsbordet med sommerlige servietter og lys og server kaken på et av våre fine kakefat. Det er detaljene som skaper stemningen.


Her finner du alt du trenger for å pakke inn en virkelig fin gave. Vi har massevis av fint innpakningspapir og gavesnorer for den perfekte innpakningen. Ønsker du å lage en festlig innpakning har vi gaveposer og gaveesker i flere farger og fasonger. Med en fin innpakning blir innholdet enda mer verdsatt.


Hos oss i Lagerhaus finner du all inspirasjon og dekorasjon du trenger for et vellykket bryllup!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler