Design by Lagerhaus

1040x507_Design

I kreative omgivelser på Lagerhaus-hovedkontoret i Gøteborg sentrum jobber designteamet vårt. Teamet utformer mesteparten av Lagerhaus sitt produktutvalg – alt fra tekstilprodukter som puter og kjøkkenhåndklær til krukker, lamper, godteri og mye mer. På emballasjen finner du et merke som viser at produktet er unikt og designet av Lagerhaus sine egne formgivere. Sammen med innkjøpsavdelingen håndplukker de dessuten produkter fra leverandørene våre.

Designteamet drar ut på inspirasjonsreiser flere ganger i året for å hente inspirasjon og holde seg oppdaterte på kommende trender. Å følge med på blader, blogger og andre inspirasjonskanaler er også en viktig del av trendarbeidet.

Funksjon, form, farge og materiale utgjør byggesteinene i kolleksjonene våre. Hos oss kan du finne et vanlig hvitt servise, men også de nyeste innredningsdetaljene og de mest spennende gavene.

Lagerhaus arbeider aktivt med å utvikle bærekraftige produkter – produkter som tar ekstra hensyn til mennesker og miljøet, f.eks. gjenvunnet tekstil og miljømerket såpe. Jakten på bærekraftige materialer er en viktig del av designarbeidet.