Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 1000;-

  • Hjem
  • Alt til sommerfestene

Alt til sommerfestene

Sommeren er her og vi ønsker å feire den sammen med deg, så se gjennom alt til sommerfestene! Samle dine nærmeste venner og organiser en koselig utefest, vi hjelper deg med å komme i feststemning på et blunk. Kanskje det er et bryllup på gang? Da finner du alt fra hvitt porselen, stilige glass, konfettiposer, ballonger og vimpler, alt for at du skal få en så flott feiring som mulig med de du liker best.


Det er ikke hvilken som helst fest som foregår. Midtsommerfesten er snart her og vi har alle de beste produktene til festen du kan tenke deg! Skal du være hjemme? Da har vi morsomme og fargerike girlandere, stilige vinglass og champagneglass eller hvorfor ikke en dessertkopp med en isskje? Skal du være ute har vi klassiske piknikkurver, fine og store piknikpledd, papirkopper og trebestikk.


Vi glemmer ikke studenten, kjøp festpynt til studenten! Gjør studenten til en magisk fest og en opplevelse du aldri vil glemme, pynt overalt, heng opp girlandere, ta på deg festhattene og hell konfetti overalt. Vi har produktene i de svenske gule og blå fargene som ballonger, girlandere, gavebånd og streamers som gjør festen litt mer morsom og fargerik. Ikke glem folieballongene hurrarop og gratulerer! Du finner alt til sommerfestene på Lagerhaus.

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler